Thursday 16 July 2015

Adequate Eerste Hulp aan kinderen aanleren

http://www.eerstehulpgroep.nl

Nederland is een land dat, ondanks een stijgende werkeloosheid, veel gezinnen heeft waarbij beide ouders hetzij parttime of fulltime banen hebben. Kinderen worden dan indien nodig ondergebracht bij peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang. Binnen al deze omgevingen bestaat belangrijke wet en regelgeving in veiligheid voor de kinderen.

De aandacht voor veiligheid groeit sowieso in de samenleving omdat overal om ons heen er dreigende situaties onstaan, zelfs op plekken als scholen. De opleidingen van Eerste Hulp groep sluiten feilloos aan op de werkomgeving van kinderleidsters, onderwijzers,  gastouders en kraamverzorgenden. Maar ook een belangrijke groep om EHBO aan te leren is de kinderen zelf. Soms kan het namelijk niet anders dan dat deze kinderen het eerst of lange tijd als enige ter plaatse zijn bij een ongeluk. 



http://www.eerstehulpgroep.nl
Hoe goed zou het dan zijn als ze hun speelkameraadjes dan met bepaalde dingen voorzichtig zelf kunnen helpen. Tijdens de EHBO cursus Amsterdam wordt Eerste Hulp aan kinderen gedemonstreerd in een gevarieerd en motiverend programma vol met praktijkoefeningen. Daarin is persoonlijke aandacht voor de cursist belangrijk, want hij of zij moet zich uiteindelijk vertrouwd voelen bij het cursusmateriaal om zo voorbereid aan het werk te gaan.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de cursussen te volgen, we kunnen bij u langskomen voor een incompany training, of op een locatie bij u in de buurt. Naast Amsterdam en Almere zijn er ook frequente locaties voor EHBO Zwolle en EHBO Amstelveen. Neem gerust een kijkje op http://www.eerstehulpgroep.nl

No comments:

Post a Comment