Friday 6 November 2015

Laat iedereen vanaf nu EHBO-ervaring opdoen!

http://www.eerstehulpgroep.nl


Wat moet je doen als iemand gewond raakt? Hoe moet je helpen als iemand opeens in elkaar zakt? En hoe herken je een beroerte of een epileptische aanval? Dit soort zaken leer je bij een EHBO cursus. Bij een Rodekruis EHBO cursus is reanimatie training een belangrijk onderdeel, net zoals het omgaan met een AED (automatische externe defibrillator). 

EHBO wordt verleend in elke situatie waar (levensbedreigende) letsels en stoornissen zijn opgetreden, maar ook kleinere letsels kunnen door EHBO'ers worden behandeld.

Vandaag de dag gebeuren steeds meer ongevallen, of deze nu bij jou thuis gebeuren of op het werk. Het is daarom zeker verstandig dat je weet wat je moet doen wanneer jij, of iemand in jouw buurt iets overkomt.
Bij steeds meer bedrijven moet het personeel een BHV cursus ondergaan. Dit is natuurlijk om de veiligheid op de werkvloer voorop te laten staan. BHV Cursus staat voor Bedrijfshulpverlening. Een werkgever is zelfs verplicht om BHV cursussen te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen.

http://www.eerstehulpgroep.nl

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die een EHBO cursusin Amsterdam geeft, Kun je die makkelijk vinden op het internet. Denk er wel aan dat je van tevoren controleert of het een erkend bedrijf is. Tegenwoordig zijn er steeds meer online bedrijven die personen op willen lichten.

No comments:

Post a Comment